BMW 16V cilinderkop nieuw
Onderdelen voor benzine- en dieselmotoren

www.wilmink.nl / www.wmtechniek.be

Wilmink en W.M.Techniek:

Wilmink en zusteronderneming W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink richt zich daarbij met name op de Nederlandse markt, terwijl W.M.Techniek de Belgische en Luxemburgse markt bedient. Beide bedrijven exporteren tevens over de gehele wereld.

Wilmink (opgericht in 1933) en W.M.Techniek (sinds 1986) leveren vanuit eigen magazijn zo'n 28.000 verschillende artikelen uit voorraad. Beide bedrijven hebben samen 6700 m bedrijfsruimte tot hun beschikking. Bij Wilmink en W.M.Techniek zijn een 60-tal mensen werkzaam, waaronder 5 buitendienstmedewerkers.

Wilmink en W.M.Techniek op elk onderdeel sterk:

Wilmink en W.M.Techniek zijn de technische specialisten in de Benelux op het gebied van onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor de meest uiteenlopende verbrandingsmotoren: van auto-, tractor-, vrachtwagen-, scheepsmotoren en noodaggregaten tot onderdelen voor warmtekrachtcentrales of Amerikaanse gasmotoren voor kunstijsbanen. Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor elk fabrikaat verbrandingsmotor, vrijwel altijd uit voorraad.

Terug naar boven

Original Equipment Manufacturers:

Wilmink en W.M.Techniek betrekken hun assortiment van gerenommeerde Original Equipment Manufacturers (OEM). Daardoor kunnen Wilmink en W.M.Techniek de klant altijd hoogwaardige producten garanderen die exact voldoen aan de gewenste technische specificaties. Kwaliteit staat bij onze producten voorop. Immers, kwaliteit betaalt zichzelf altijd terug: lange levensduur, minimaal onderhoud, betrouwbaarheid, goede prestaties en tevreden klanten. Onderdelen die zijn geconstrueerd en geproduceerd door Original Equipment Manufacturers bieden altijd de topkwaliteit die uw klant verwacht.

Concurrerende prijsstelling:

Wilmink en W.M.Techniek hanteren een zeer concurrerende prijsstelling voor alle onderdelen in hun programma.


Zuigers en cilinders:
Wilmink en W.M.Techniek bieden een zeer uitgebreid assortiment zuigers, zuigerveren, cilindervoeringen en andere zuigercomponenten voor de meest uiteenlopende verbrandingsmotoren van klein tot groot. Stuk voor stuk sterke precisie-onderdelen met zeer exacte toleranties. Zuigercomponenten voor boringen uiteenlopend van 38 mm. tot 160 mm. zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar.
ks_pistons

Terug naar boven

Pakkingen en pakkingmateriaal:

Hoe onduidelijk ze voor de leek ook mogen lijken, elke professionele monteur, engineer of installateur weet hoe essentieel goedsluitend en exact passend pakkingen en pakkingmateriaal is. Wilmink en W.M.Techniek bieden een compleet pakket fabrieksequivalente kwaliteitspakkingen in allerlei maten en materialen, zoals: complete pakkingsets, kopsets, koppakkingen, losse pakkingen, pakking materiaal en vloeibare pakkingen.

Van assembly tot zuigerveer:

Wilmink en W.M.Techniek bieden een compleet programma motoronderdelen. Van assembly tot zuigerveer. Van ketting tot tandwiel en van kopbout voor een landbouwmachine tot scheepsmotoronderdelen. Voor reparatie, vervanging of ombouw. Op maat en snel.

Terug naar boven

Cilinderkoppen en kleppen:

Ook op het gebied van cilinderkoppen, kleppen en kleptoebehoren leveren Wilmink en W.M.Techniek een zeer uitgebreid assortiment uit voorraad: cilinderkoppen (compleet en kaal), kleppen, klepgeleiders, nokkenassen en kleptoebehoren. Voor elk type en merk verbrandingsmotor. Ook hier weer staan de technische expertise en het engineering-vakmanschap van de leveranciers van Wilmink en W.M.Techniek borg voor perfect functionerende componenten.

Lagerschalen en lagerbussen:
Hoofd- en drijfstanglagers, flenslagers, penbussen, balansaslagers. Wilmink en W.M.Techniek leveren de meest uiteenlopende lagers uit voorraad. Uiteraard ook geconstrueerd op basis van strenge kwaliteitseisen en engineering standaards en afkomstig uit de fabrieken van Original Equipment Manufacturers.

KS sputterbearings quality control
KS sputterbearings quality control

Elektronische onderdelencatalogus:
Voor het volledige programma zou een catalogus nodig zijn met een breedte van zo'n drie meter. Daarom hebben Wilmink en W.M.Techniek een online onderdelen catalogus ontwikkeld (het Verkoop Informatie Systeem). De catalogus omvat het volledige leveringsprogramma en wordt vrijwel dagelijks voorzien van nieuwe informatie. Enkele Voorbeelden...

Het V.I.S. omvat:
  • Heldere opzet, dus snel en eenvoudig te gebruiken.
  • Het volledige leveringsprogramma.
  • Alle onderdelen overzichtelijk gerangschikt.
  • Inclusief technische specificaties.
  • Ingebouwde taalmodule. (Nederlands, Frans, Duits en Engels)
  • Ingebouwde matenlijsten. (kleppen, geleiders, zetels, cilindervoeringen, etc.)
  • Ingebouwde prijsconversiemudule en prijslijst.
Screenshot VIS

Terug naar boven

Tien minuten voor sluitingstijd besteld, de volgende dag vr 07.00 uur in huis:

Wilmink en W.M.Techniek leveren razendsnel uit voorraad. Wanneer u uw bestelling per fax of telefoon tien minuten vr sluitingstijd plaatst, dan zorgt een nachtkoerier ervoor dat u uw bestelling de volgende ochtend vr 07.00 uur in huis hebt, in de gehele Benelux. Grote bestellingen en speciale orders worden in overleg geleverd.

www.wilmink.nl
Copyright 2000 Wilmink B.V.